TEL: +31 (0)40 253 10 93 - E-MAIL: THEO@RIJSCHOOLTHEOCUDOK.NL

Autorijles regio Veldhoven en Eindhoven bij rijschool Theo Cudok

Ben je opzoek naar een betrouwbare autorijschool in de regio van Veldhoven en Eindhoven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 16,5 jaar of ouder mag je beginnen met het nemen van autorijlessen. Vanaf 17 jaar mag je op voor jouw praktijk examen. Behaal je jouw rijbewijs dan mag je tot jouw 18e jaar rijden onder begeleiding. Ben je 18 jaar of ouder dan mag je zelfstandig autorijden.

Gratis introductie-
ochtend t.w.v € 129,95

Je leert de basisbeginselen van het autorijden zodat je een goede start maakt met jouw rijbewijs. Je krijgt deze gratis introductieochtend bij afname van een basispakket.

Lesauto’s, wij rijden zowel handgeschakeld als automaat

Er wordt autorijles gegeven in een Peugeot 3008. De auto is ruim genoeg voor zowel grote als kleine personen en bevat ook genoeg ruimte achterin om daar in plaats te nemen.

Sindskort is het ook mogelijk om te lessen in onze nieuwe 100% elektrische Peugeot 208. De auto beschikt over een automatische versnellingsbak. Je hoeft dus niet te leren schakelen. Hierdoor leer je sneller autorijden.

INSTRUCTEURS

Theo Cudok en zoon Paul Cudok zijn beide rijinstructeur van de rijschool. Beiden zijn ervaren in het coachen en opleiden van kandidaten. Sommige kandidaten hebben liever een vaste instructeur, hier wordt dan ook rekening mee gehouden. Het is echter vaak zo dat de rijlessen door beide worden verzorgd en dat er door middel van de leskaart vorderingen worden bijgehouden, zodat beiden weten hoe de kandidaat ervoor staat en waaraan gewerkt moet worden.

Examens

Om jouw rijbewijs te behalen dien je het theorie- en het praktijkexamen voldoende af te ronden. Daarnaast kan je een Tussentijdse Toets doen, om alvast een keer kennis te maken met het CBR praktijkexamen en de manier waarop kandidaten beoordeeld worden.

Theorie-examen

Het theorie-examen is essentieel voor het rijbewijs. Vanaf 16 jaar mag je jouw theorie-examen doen. Je krijgt van ons een theorieboek een online-kaart en een praktijkboek zodat je zelf de verkeersregels kunt leren.

Tussentijdse toets

De Tussentijdse Toets heeft precies dezelfde opbouw als een praktijkexamen waarvoor je niet kunt slagen of zakken, maar slechts vrijstelling voor je bijzondere verrichtingen kunt verdienen. Je hoeft deze dan niet meer te doen op het praktijkexamen. Wij raden je altijd aan de Tussentijdse Toets te doen, het is de perfecte oefening voor de praktijkexamen.

Praktijkexamen

Gemiddeld is een leerling van onze rijschool na veertig rijlessen van 50 minuten klaar voor zijn of haar praktijkexamen. Let wel; dit is gemiddeld er zijn dus ook mensen met minder of meer lessen. In deze rijlessen wordt daarbij gewerkt aan een veilige, zelfstandige, vlotte en milieubewuste rijstijl van de kandidaat.

Theorie-examen aanvragen?

Zelf aanvragen via Mijncbr.nl

Wil je jouw theorie-examen zelf aanvragen. Doe dat dan niet via een van de tussenaanbieders maar regel het rechtstreeks bij het CBR via Mijncbr.nl Dit scheelt je geld en waarom zou je hier niet rechtstreeks zelf regelen? Ben je klant bij ons dan vragen wij jouw theorie-examen kosteloos aan bij het CBR

Prijzen en pakketten autorijles

Wij hebben een aantal lespakketten voor je samengesteld. Naast pakketten is het ook mogelijk om losse lessen nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefles te nemen. Wij verkopen ook cadeaubonnen om bijvoorbeeld weg te geven als cadeau.

Heb je lestegoed over na het behalen van jouw rijbewijs dan betalen wij dit aan je terug.

UITBREIDINGSPAKKET B

1525 incl. btw
  • 30 losse lessen
  • Tussentijdse Toets
  • CONTACT

Rijles (50 min) – € 47,50

B-examen – € 225,00

BNOR examen – € 285,00

BFA examen – € 285,00

TTT – € 185,00

 Theorieles – € 15,00

Theorie-examen – € 41,00

Individueel Theorie-examen – € 99,00

Theorie boek - online kaart  – € 42,50

Peugeot

Peugeot

Meer weten over onze autorijlessen?

Heb je vragen of wil je graag een intakegesprek inplannen, neem dan contact met ons op.

Hagerpad 6, 5509LS Veldhoven

 theo@rijschooltheocudok.nl
040 253 10 93 / 06 53 21 25 11

Rijschoolnr.: 8878a2
BTWnr.: NL001296148B58
KvK Eindhoven: 84027622

RIJSCHOOL THEO CUDOK

Hagerpad 6 5509LS Veldhoven
Noord-Brabant

Telefoon: +31 (0)40 253 10 93
E-mail: theo@rijschooltheocudok.nl

Rijschoolnr.: 8878a2
KvK Eindhoven: 84027622


Disclaimer

© Rijschool Theo Cudok